Hrvatska pčelarska služba spašavanja 112 savez je pčelara u Hrvatskoj koji djeluju na području cijele Republike Hrvatske u koordinaciji sa Županijskim centrima 112 te gorskom službom spašavanja, a sve kao ispomoć pomoć građanima oko problema s rojevima pčela.

Svi kontakt brojevi pčelara za zbrinjavanje rojeva pčela prema Vašem mjestu stanovanja dostupni su preko izbornika na stranici "Zbrinjavanje rojeva", ukoliko ne pronađete u blizini svog mjesta kontakt osobu za zbrinjavanje pčela molimo Vas da kontaktirate Županijski centar 112 i preko njih riješite vaš problem.


Korisničko Facebook ime @HrvatskaPcelarskaSluzba kreirano je Za stranicu Hrvatska pčelarska služba 112. Odsada je jednostavnije pronaći našu stranicu putem pretraživanja u Facebook društvenoj mreži.

Osobe također mogu posjetiti našu stranicu putem adrese fb.me/HrvatskaPcelarskaSluzba i poslati joj poruku na m.me/HrvatskaPcelarskaSluzba.


Prijava grešaka na stranici, prijedlog suradnje sa Hrvatskom pčelarskom službim 112: Antun Karlović G: +385 98 98 62 023