Svi članovi Hrvatske pčelarske službe 112 - HPS 112 imaju pravo na dogovorene popuste za članove!

Svaki pčelar će dobiti digitalnu iskaznicu sa QR kodom preko kojeg će partneri na licu mjesta moći provjeriti aktivnost u Hrvatskoj pčelarskoj službi 112 

Napomena: Pčelari koji nisu upisani na aplikaciji neće moći ostvariti popust!


Tena-G

Partner Hrvatske pčelarske službe 112


Svi članovi HPS-112 koji su upisani u aplikaciju i vidljivi na stranicama imaju popust u određenom postotku na proizvode tvrtke Tena G - generalnog zastupnika Makite.

Ponudu možete vidjeti na njihovoj internet stranici: https://tena-g.hr

Sam popust varira od proizvoda do proizvoda, a ponudu za proizvod koji Vas zanima možete zatražiti kao aktivni pripadnik službe HPS-112 od svog županijskog koordinatora!!! 

SATNE OSNOVE

Novim dogovorom koordinacije Hrvatske pčelarske službe 112 – HPS 112, svi pčelari unutar koordinacije ostvaruju popust u iznosu od 1 kn na kilogram dostavljenog voska za obradu u toplo valjane satne osnove obrađene i proizvedene na mašinama OPG Kristijan Dubravac.

Popust se ostvaruje predočenjem članske iskaznice koja na sebi ima QR kod za provjeru kao i samim upisom u aplikaciju Hrvatske pčelarske službe 112.

OPG Kristjan Dubravac u kontaktu s vama organizira prijevoz voska i nakon toga samu dostavu proizvedenih satnih osnova.

Treba znati kako riječ vosak opisuje veliku raznolikost tvari biljnog i životinjskog podrijetla, kao i umjetne proizvode koji su uglavnom naftni derivati. Međutim, prirodni voskovi nisu pojedinačne tvari, već mješavina raznih dugolančanih masnih kiselina i raznih drugih sastojaka, ovisno o njihovom podrijetlu.

Svaki vosak stoga ima jedinstvena fizikalna i kemijska svojstva koja se iskorištavaju u mnoštvu primjena. Konkretno, vosak iz pčele ima izuzetno širok spektar korisnih primjena i zauzima vrlo poseban položaj među voskovima.

 

Besplatno